Івано-Франківськ

В Італії колишній учитель математики застрелив українку (ФОТО)

67-річна українка Марія довгий час доглядала сестру 81-річного італійця, який і позбавив її життя.

v italii zastrelili 41 main

В Італії 81-річний чоловік кількома пострілами вбив 67-річну українку, яка доглядала його сестру. Про це з посиланням на видання ANSA, повідомляє Країна, пише ПІК.

“Трагедія сталася 15 грудня у невеликому італійському містечку Торре-Аннунсіата. Колишній учитель математики у місцевому ліцеї, нині пенсіонер Пеллегріно Рейбальді стріляв в українку з особистої іменної зброї. Марія – так звали жінку – померла на місці ще до приїзду поліції та лікарів”, – зазначає видання.

За словами знайомих Марії, у жінки довгий час були погані стосунки з Пеллегріно. Чоловік мав поганий характер, він часто сварився з українкою, іноді навіть бив її.

“Сусіди часто чули в цій квартирі бійки… Іноді вони навіть стукали у двері, щоб заспокоїти старого і допомогти Марії. Він влаштовував скандали через різні дрібниці. Та й часто сварилися з сусідами”, – повідомила знайома Марії.

У поліції італієць заявив, що незадоволений тим, як Марія доглядала його сестру, а також вважає, що вона нібито брала гроші.

Марія багато років жила в Італії, а до цього доглядала інших людей похилого віку. У неї залишилися дві дочки, які теж переїхали жити на Апеннінський півострів. Всі, хто знав Марію, відгукуються про неї як про хорошу та порядну жінку.

Раніше “Країна” повідомляла, що в італійському місті Кастельфранко ді Сотто, в провінції Піза, в одному з котеджів було знайдено мертвою 29-річну українку Крістін Новак. Жінка зникла ще у листопаді минулого року. Експертиза показала, що смерть настала від вогнепального поранення.

Фото: World Today News

Читайте також: 

Вбив вагітну дружину: на Львівщині 40-річний чоловік чекатиме суду у слідчому ізоляторі

Молодого мешканця Франківська засудили на 6 років: збував наркотики

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено