Івано-Франківськ

У Франківську стартував престижний турнір за участі боксерів з дев’яти країн (ВІДЕО)

17 грудня стартує другий турнір Ivano-Frankivsk Boxing Cup, присвячений пам`яті Ігоря Гайдамаки.

photo 2021 12 16 11 25 09 800x a0f

У престижних змаганнях на Західній Україні братимуть участь понад 300 спортсменів з 9 країн світу. Турнір стартує 17 грудня о 15:00 в манежі Коледжу фізичного виховання.

Організаторами змагань виступають Федерація боксу Івано-Франківська на чолі з Віталієм Меріновим та Андрієм Бочкуром, Федерація боксу Івано-Франківської області з Андрієм Савчуком та Федерація боксу України на чолі з Володимиром Продивусом. Турнір проходить за підтримки міської та обласної влади.

photo 2021 12 16 12 05 14 scaled

На мою думку, Ігор Іванович Гайдамака – це одна з найвидатніших постатей в історії українського боксу. Ми повинні пам`ятати про таких людей та розповідати про них новим поколінням. Змагання проводимо в Івано-Франківську, бо більшу частину свого життя Ігор Іванович прожив саме тут. Турнір проводимо для того, щоб підняти рівень майстерності наших молодих та дорослих боксерів“, – відзначив президент Івано-Франківської обласної федерації боксу Андрій Савчук.

За його словами, у зв`язку з пандемією проводиться не так багато змагань, а для хлопців бойова практика є завжди важливою.

“Ми хочемо вшанувати пам`ять Ігоря Івановича та зробити гарну справу”, – додав Савчук.

Пропонуємо вашій увазі відеотрансляцію першого дня змагань:

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено