Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 20-26 грудня

Левам астрологи прогнозують великі зміни у професійній сфері чи бізнесі, а Стрільцям протягом тижня корисно усамітнитися.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 20-26 грудня є передвісником різноманітних ситуацій, в яких допоможе розібратися, пише ПІК.

  • ОВЕН

Вимальвовується багато планів, які можна втілити у реальність, якщо перебувати серед людей. Активна діяльність ще більше сприяє життєвим силам та енергії. Вас сприймають у колективі, вами захоплюються. Швидко встановлюються взаємини із представниками протилежної статі.

Використання всіх своїх резервів дає відчутний прогрес у справах та робочих процесах. Це може бути зростання у службі, заохочення, розширення власного бізнесу, поява інвестора.

  • ТЕЛЕЦЬ

Все більше занурюючись у себе, у власні справи та особисті стосунки, ви можете втратити можливості, пов’язані з реалізацією  проєктів, що зупинилися. У третій декаді грудня якнайбільше контактуйте з людьми, вирішуйте питання, пов’язані з грошима, зарплатою, діловими відносинами.

І тоді до кінця року можете кар’єрно просунутись, побачити прогрес у бізнесі та професійній сфері. Прояви щирості та чесності прихилять до вас не лише співробітників, а й начальників та партнерів по бізнесу.

  • БЛИЗНЯТА

Наступив хороший період для громадських та юридичних справ, а також для освітньої, літературної чи видавничої діяльностей. Плани легко втілюються у реальність, з’являється підтримка з боку оточення, відновлюються давні взаємовигідні взаємини.

Участь у благодійних заходах підвищить ваш рейтинг. Вдалі поїздки та відрядження, зв’язки та торговельні відносини із зарубіжними та далекими партнерами. Можливий фінансовий успіх, премії, матеріальна підтримка, похвала та нагороди.

  • РАК

Ваша позитивна налаштованість на майбутнє викликає почуття симпатії до вас з боку інших людей. Можливе успішне завершення угод, вирішення фінансових питань. Переговори з владою, закордонними партнерами цілком ймовірні протягом тижня.

Проявляйте якнайбільше активності, просувайте свої інтереси, працюйте, проявляйте ініціативу, об’єднуйте людей – результат буде добрий. Якщо є  деякі проблеми зі здоров’ям, ви перейдете у стадію одужання. Вас тішать сімейні стосунки, романтика входить у ваше життя.

  • ЛЕВ

З’являється можливість впливу на колектив, групу людей. Ви можете підпорядкувати собі всю ситуацію загалом, перетворити її так, як вам вигідно. Можливі великі зміни у професійній сфері чи бізнесі. Є шанс вирішити важливі фінансові питання та закрити боргові зобов’язання.

Може відбутися оновлення у любовних стосунках, можлива зустріч із колишніми коханими чи діловими партнерами. Водночас може з’1явитися гостре бажання скинути пута старих стосунків.

  • ДІВА

Вдається зайняти провідні позиції як у особистих взаєминах, так і серед колег або ділових партнерів. Несподіване надходження потрібної інформації сприяє змінам у порядку ведення справ або у стосунках зі співробітниками.

Тиждень сприятливий для довгострокового планування, укладання угод, перегляду договорів. Не виключений раптовий поворот подій, багато чого відбувається не так, як ви задумали. Але зав’язуються цікаві зв’язки, незвичні стосунки.

  • ТЕРЕЗИ

Тиждень досить напружений, часу не вистачає, відбуваються затримки у справах, зриваються поїздки та зустрічі. Можливо, вам доведеться вирішувати проблеми ваших родичів чи друзів.

Виникає потреба оновити особисті взаємини у бік більшої гармонійності. Проте, соціальне навантаження, безліч додаткових справ, необхідність займатися фінансовими питаннями не залишають можливості поринути у сімейні справи та любовні взаємини.

  • СКОРПІОН

У вас потужний творчий зліт. Кохання та романтика сприяють якісним життєвим трансформаціям. Майнові та фінансові питання щасливо вирішуються.  Ви стаєте привабливим і набуваєте гіпнотичної сили впливу на інших людей, особливо на представників протилежної статі.

Можуть зруйнуватися колишні уявлення про кохання, з’являється тенденція до таємних любовних взаємин, схильність драматизувати ситуацію.

  • СТРІЛЕЦЬ

Настав період емоційних переживань та змін у фінансовому становищі  – незалежно від вашої волі, під впливом зовнішніх обставин. Можливі серйозні перетворення у робочому середовищі, з бізнес-партнерами.

Протягом тижня корисно усамітнитися – це допоможе розкрити та почати інтенсивно розвивати таланти та здібності, особливо в галузі мистецтв. Може назріти необхідність розриву старих любовних стосунків та побудови нових.

  • КОЗОРІГ

Активізуються питання аліментів чи спадщини, а також майнових чи фінансових проблем. Цілком можливо вдале їх вирішення, після чого настане період внутрішньої врівноваженості та гармонії.

Дружні стосунки стануть ще довірливішими, успішно розвиватимуться суспільні справи. Щоб максимально ефективно використати цей період, необхідно перебувати в суспільстві інших людей, заявляти про себе, сміливо просувати свої інтереси та відпускати все старе та безперспективне.

  • ВОДОЛІЙ

Критичний період для особистих або ділових стосунків,  що вичерпали себе. Потрібний повний контроль над своїми емоціями та настроєм, щоб ситуацію обернути з вигодою та користю для себе.

Рідні та знайомі можуть здивуватися вашій поведінці та спокою. Немає прагнень до змін, менше вчинків, які раніше шокували оточення. Ви відчуваєте втому і сум. Тому цей тиждень чудово підходить для того, щоб усамітнитися, зайнятися тим, що потрібно саме вам, і відновити свої ресурси.

  • РИБИ

Сприятливий тиждень, усі заплановані справи успішно завершуються, але, можливо, не зовсім так, як очікувалося. Проте, результатом ви будете однаково задоволені — якщо не зараз, то пізніше ви це зрозумієте.

З’явиться можливість розширити свій вплив як у роботі, так і у особистих контактах. Гальмівні впливи, що виникають, закликають вас зайняти вичікувальну позицію для ухвалення правильного рішення. Матеріальні успіхи у цей час досягаються завдяки витримці чи завзятій праці.

062

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено