Івано-Франківськ

У Калуші капітально відремонтували 4-ий поверх дитячої поліклініки (ФОТО)

Загальна сума ремонтних робіт та видатків на обладнання склала 3,7 млн грн.

1640092728 bbfa3131b2d366bba845 medium

Напередодні новорічно-різдвяних свят відбулося урочисте відкриття оновленого 4-го поверху дитячої поліклініки КНП «Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», пише ПІК.

Директор лікарні Михайло Гаврилишин розповів, що від серпня 2021 року вдалося відремонтувати 2 відділення дитячої поліклініки: медичної реабілітації та денного стаціонару.

У відділенні денного стаціонару розгорнули 9 ліжкомісць для маленьких пацієнтів та маніпуляційна.

У відділенні медичної реабілітації відкрито три фізкабінети: для проведення магнітотерапії, електропроцедур, інгаляцій та з УВЧ-апаратом. Є кабінет медичного масажу.

У залі ЛФК та методичної реабілітації встановили обладнання для лікування дітей з ДЦП, проблемами опорно-рухового апарату, з неврологічними захворюваннями, зокрема: велотренажери, балансуюча дошка, реабілітаційні бруси, сенсорні доріжки.

Загалом з місцевого бюджету в рамках реалізації проекту бюджету участі «Промінь надії» закупили обладнання для фізіотерапевтичних процедур на суму 524 130, 94 грн.

На капітальний ремонт поліклініки витратили 1 441 068,00 грн, на перекриття даху – 744 961,20 грн. Ці кошти залучені центром первинної медико-санітарної допомоги з НЗСУ через Програму медичних гарантій.

На завершення отець Ігор Пришляк благословив працівників медичного закладу на ефективну роботу та освятив оновлене приміщення.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено