Івано-Франківськ

У Франківську розшукали неповнолітню, яка добу не виходила на зв’язок (ОНОВЛЕНО)

16-річна дівчина пішла з дому близько 14-ої години 21 грудня.

269849139 7141037482603497 3244220105717602546 n 1 scaled

Зникла Галій Анастасії Володимирівна – мешканка Івано-Франківська, пише ПІК з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Наразі дівчина, яку розшукували впродовж доби, перебуває у лікарні з численними травмами.

Сьогодні, 22 грудня, близько 13-ої години до поліції надійшло повідомлення про травмовану дівчину. Медики повідомили, що в лікарню доставили франківку, яка перебувала у розшуку.

Наразі правоохоронці встановили, що потерпіла травмувалася при падінні з моста неподалік вокзалу в обласному центрі. Попередньо відомо, що дівчина поверталася до рідних разом зі знайомим, який дізнався про те, що вона перебуває в розшуку.

З його слів, у момент, коли хлопець спілкувався по телефону з її родичем, дівчина нібито раптово стрибнула з моста. Зі слів хлопця, вона не хотіла повертатися додому та перебувала у депресивному стані.

Поліцейські розслідують, чому дівчина пішла з дому, з’ясовують усі обставини її травмування, встановлюють коло спілкування, в якому психологічному стані вона перебувала, спілкуються з батьками та її знайомим. А як тільки поліцейські отримають дозвіл лікарів, одразу поспілкуються і з дівчиною.

Після проведення першочергової перевірки буде вирішуватися питання щодо правової кваліфікації цієї події.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено