Івано-Франківськ

Веломандрівник з Богородчан розповів про свої плани, зокрема, в Африці (ВІДЕО)

Як вже писала ПІК, 38-річний Андрій Кремез з селища Богородчани продовжує свою неймовірну навколосвітню мандрівку на велосипеді.

133 scaled

У новому відеоепізоді на власному ютуб-каналі Кремез поділився новим відео, зокрема, про завершення подорожі у Туреччині, а також показав переліт до Африки, повідомляє ПІК

Зокрема, у відео веломандрівник розповів про подальші наміри:

«Спочатку загальний план був – доїхати до Туреччини. У Туреччині – відкрити візу на Іран. Потім, проїхати Іран, Ірак, Йорданію, Ізраїль, заїхати в Каїр (Єгипет), а звідти – опускатися через Судан до Кенії, потім Ефіопії, Танзанії і аж до Кейптауна (ПАР)», – каже Кремез.

Три тижні тому Андрій заповнив аплікацію (візу) на Іран, але на цей час її так і не відкрили. Саме тому він вирішив спробувати варіант з Африкою.

Паралельно, прикарпатець спостерігав за іншими веломандрівниками. Зокрема, один чоловік планував з Каїра доїхати до Кейптауну. Але, долаючи Судан, зіштовхнувся із тим, що у країні почався переворот, військові дії, відтак закрили в’їзди та виїзди, вимкнули інтернет. Він заледве встиг вилетіти до Кенії.

«Відштовхуючись від цієї інформації, я вирішив не летіти в Каїр, так як Судан – закритий. Тому вирішив одразу летіти в Кенію. А далі – буде видно. Насправді плану по Кенії в мене ніякого немає. Віза відкрита на три місяці», – додає Андрій.

Втім, наш герой не полишає надій потрапити до Ірану. Зокрема, планує це зробити на зворотному шляху навколосвітньої мандрівки.

«Чому я не дочекався іранської візи? Я не знаю, скільки це займе часу. Але надіюся, що коли буду вертатися додому, через Азію, мені буде цікаво проїхати через Іран, а далі – заїхати у Вірменію та Грузію. Але це дуже далеке майбутнє», – додав Кремез.

Нагадає, зараз Андрій перебуває в Африці, а саме – в Кенії. Слідкувати за його мандрами можна також на сторінці прикарпатця у соцмережі. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено