Івано-Франківськ

Прикарпаттяобленерго визнали бізнесом, що змотивував до вакцинації

22 грудня у Києві на конференції "Прикарпаттяобленерго" відбулась церемонія нагородження переможців XII Конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності.

269079681 5176351582375136 1900202044815468951 n scaled

Проєкт АТ «Прикарпаттяобленерго» отримав перемогу у номінації «Бізнес, що змотивував до вакцинації», пише ПІК.

Дванадцятий рік поспіль експертна організація CSR Ukraine за підтримки компанії EY збирає практики українських компанії з корпоративної соціальної відповідальності. Темою цьогорічного Конкурсу є «Внесок бізнесу в Цілі сталого розвитку».

У 2021 році на Конкурс було подали 83 проекти від 45-ти компаній у 17-ох номінаціях, що були оцінені міжнародними КСВ-експертами, експертами УКФ та учасниками конкурсу.

АТ «Прикарпаттяобленерго» представляло свої проєкти у двох номінаціях:

  • проєкт із сортування відходів «Зелена ТУСА» в номінації «Відповідальне споживання та виробництво», який був відзначений компаніями-учасницями конференції, але уступив першість конкуренту – компанії «МЕТРО»;
  • проєкт «Внесок в боротьбу з пандемією» в номінації «Бізнес, що змотивував до вакцинації», який виборов головну відзнаку у цій номінації за результатами оцінки Міністерства охорони здоров’я.

Номінація «Бізнес, що змотивував до вакцинації» оголошувалась у 2021 році вперше, і відразу стала найчисельнішою. У ній АТ «Прикарпаттяобленерго» змагалось із ще 12-ма кейсами компаній.

Компанія з вакцинації прикарпатських енергетиків виявилась найбільш результативною: відсоток вакцинованих працівників підприємства станом на кінець жовтня 2021 року складав 92%, завдяки реалізації чіткого і конкретного шляху мотивації персоналу до щеплення.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено