Івано-Франківськ

У Франківську в дитячій лікарні відкрили оновлені кабінети (ФОТО)

Відкрили кабінетфункціональної діагностики та кабінет для офтальмолога, невролога і педіатра.

pp 5944 scaled

В Івано-Франківській дитячій лікарні, що на Чорновола, 44, чергові зміни. Тут відкрили два оновлені кабінети: функціональної діагностики та кабінет для офтальмолога, невролога і педіатра.

Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

Директор медичного закладу Ольга Бойчук розповідає, що такі оновлення давно на часі, адже діагностика надзвичайно важлива для точного встановлення діагнозу.

 

«Практично усі наші пацієнти, які перебувають у закладі, і ті, які приходять за амбулаторною послугою, насамперед звертаються до медичних працівників саме цих кабінетів. А востаннє ремонт тут проводився близько 30 років тому. Зрозуміло, що ці кабінети уже не витримували викликів сьогодення. Тому потреба в оновленні виникла давно. Коштом закладу провели повністю капітальний ремонт, закупили нові меблі та дообладнали кабінет новим обладнанням», – розповідає Ольга Савчук.

Як додає медик, у кабінеті функціональної діагностики проводиться спірометрія, ЕКГ-діагностика, тобто такі обстеження, яких не роблять у дитячій поліклініці. Тож у закладі сподіваються, що красиві й комфортні приміщення будуть приваблювати маленьких пацієнтів та їхніх батьків, яким необхідні ці послуги.

pp 5947 scaled

Оновленнями закладу тішаться і медпрацівники, адже тепер можуть надавати більш якісні послуги у комфортних умовах як для себе, так і для діток.

Також у лікарні оновили й кабінет офтальмолога, лікаря-невролога і лікаря-педіатра, який до цього слугував для потреб техперсоналу.

«Раніше лікар-невролог працював у катамнестичному кабінеті. Та щоб не створювати незручностей, коли в одному кабінеті перебуває багато дітей, ми вирішили обладнати нове приміщення. Адже невролог консультує особливу категорію пацієнтів, у яких можуть бути складні діагнози, а отже вони потребують відповідних умов, тиші, не надто яскравого світла. А от для лікаря-офтальмолога, який проводить перевірку зору, необхідно було зробити темне приміщення та такі умови, щоб дитинка не відволікалась на інших працівників. Тому цей кабінет вирішили зробити у теплих, спокійних тонах», – зазначає Ольга Бойчук.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено