Івано-Франківськ

У Франківську провели благодійну виставку робіт дітей з особливими освітніми потребами (ФОТО)

Свої творчі роботи представили вихованці громадської організації «Об’єднані любов’ю».

2 11 1 scaled

В читальному залі наукової бібліотеки ІФНМУ днями відбувся благодійний новорічний вечір «Твори добро на цій землі…», пише ПІК.

Як розповіла голова організації Марія Червак, вже понад чотири роки тут діє затишна творча майстерня, де діти разом з батьками спілкуються, малюють, ліплять, вишивають. Власне на виставці були представлені їхні яскраві та ошатні сувеніри і прикраси для різдвяної ялинки.

«Ми заявляємо про себе, ми долучаємо до себе дітей з батьками, а також показуємо суспільству, що ми такі ж, як і вони. Ми всі однакові, єдине — в кожного є свій світ», — говорить Марія Червак.

1 1 1

Святкові іграшки, представлені на благодійній виставці «Зимова магія», вразили всіх гостей.

Така творча реабілітація дає змогу поринути у світ прекрасного, у світ казки, дарує новорічний настрій і позитивно відображається на психоемоційному стані вихованців, покращує їхню моторику рук. Батьки ж мають можливість відволіктися, поспілкуватися, поділитися досвідом, допомогти своїм дітям.

2 12 1 scaled

Також в бібліотеці відбулась вистава «Новорічно-різдвяна ніч» (режисерка і ведуча Наталя Тихонова). Щира гра вихованців викликала захоплення і оплески. Вечір закінчився піснями, колядками і молитвою.

Для особливих гостей працівники бібліотеки підготували солодкі подарунки, всі присутні отримали велике задоволення від дитячих щирих посмішок і сяючих очей. Добро живе в серці кожного, і це прекрасно, що ми можемо творити добро своїми руками, але найщирішими творцями добра на всій землі є діти.

1 2 1

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено