Івано-Франківськ

У пляшці з шампунем передав наркотик до в’язниці: на Львівщині винесли вирок двом друзям

31-літній та 27-літній фігуранти отримали спільно 15 років за гратами.

189bbc8e1b36f8d5cc81004fe0c7f5e0 XL 2 scaled

На Львівщині винесли вирок двом львів’янам за постачання наркотиків до в’язниці, повідомляє прокуратура області, пише ПІК.

“Прокурори у суді довели, що 31-річний обвинувачений, перебуваючи за ґратами, вмовляннями схилив свого друга дитинства до передачі йому заборонених засобів в установу, де він відбуває покарання. Для цього надав йому рекомендації та вказівки для приховування такої злочинної діяльності. Товариш погодився допомогти старому другові, заховав наркотики у пляшку шампуню та передав його разом із продуктами харчування на ім’я засудженого”, – йдеться у повідомленні.

За публічного обвинувачення прокурорів Галицької окружної прокуратури міста Львова суд визнав винними 27-річного львів’янина у незаконно збуті наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України), та його 31-річного товариша у підбурюванні до незаконної передачі наркотиків у місця позбавлення волі (ч.4,5 ст.27 – ч.3 ст.307 КК України).

Вироком суду молодшому фігуранту призначено покарання  у вигляді 6 років позбавлення волі, а його спільнику із врахуванням невідбутого покарання – у виді 9 років позбавлення волі.

Читайте також:

Понад 12 років за гратами присудили серійному грабіжнику в Івано-Франківську

Чи повинні вчителі давати домашні завдання на канікули: запитують батьки

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено