Івано-Франківськ

Прикарпатцям на замітку: магнітні бурі у січні 2022

Магнітних бур у перший місяць року очікується 3.

o 1fo2hchvhcrg1s6b1eolmc31jf91k

Особливу увагу на цей прогноз слід звернути метеочутливим людям. Тому що в дні високої сонячної активності вони можуть відчувати слабкість, втому, у них може фіксуватися підвищене серцебиття та артеріальний тиск, загостритися хронічні хвороби. Але захистити свій організм можна заздалегідь, варто лише знати, коли будуть магнітні бурі в січні 2022 року.

Отже, у січні очікуються магнітні бурі в такі дати:

5-7 січня – очікується незначна магнітна буря, пік якої не перевищить 3 бали. Але це перша магнітна буря в 2022 році, і на неї теж треба звернути увагу, враховуючи стрес для організму від святкувань Нового року, Різдва.

18 січня – не дуже потужна магнітна буря, яка доволі швидко піде на спад. Проте особливо чутливі люди все ж можуть відчути на собі її вплив.

20-21 січня – єдина по-справжньому потужна магнітна буря у січні. На піку її потужність буде сягати 6-7 балів. Ця магнітна буря припадає ще й на кінець робочого тижня, тому переноситися буде особливо важко.

В цілому січень 2022 року буде доволі сприятливим у питанні підвищеної сонячної активності та геомагнітних коливань. Але чутливі люди все ж відчують на собі вплив природних явищ, особливо 20-21 січня.

Як зменшити їхній вплив на людину?

Якщо ви щоразу почуваєтеся погано під час магнітних бур, радимо дізнатися наперед, коли вони будуть у січні, і прийняти такі заходи у небезпечні для здоров’я дні:

►Зробіть ревізію аптечки: чи всі ліки, які можуть знадобитися при загострені хвороб, там є?

►У разі суттєвого погіршення самопочуття обов’язково звертайтеся до лікаря, не займайтеся самолікуванням.

►Пам’ятайте про важливість режиму дня: повноцінного сну, правильного харчування, питного режиму (треба пити більше води та трав’яного чаю).

►Гуляйте на свіжому повітрі, рухайтеся, але уникайте надмірних фізичних навантажень.

►Уникайте натовпу, за можливості залишайтеся вдома у дні підвищеної сонячної активності та магнітних бур.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено