Івано-Франківськ

Стали відомі подробиці аварії на Франківщині, у якій зіткнулися 4 авто

Як писала ПІК, минулої доби в Франківщині сталася аварія з потерпілими.

received 1267373320413287 1

11 січня близько 17:50 між селами Черніїв та Марківці зіткнулися чотири авто. 45-річний водій, який родом з села Велика Кам’янка, що на Коломийщині, керував авто”Renault Trafic” (номерний знак Республіка Польща), інформує ПІК із посиланням на Управління з питань цивільного захисту ОДА.

Чоловік рухався автодорогою “Стрий-Чернівці-Мамалига” зі сторони села Марківці Тисменицької ТГ в напрямку Чернієва Івано-Франківської ТГ. У якийсь момент водій, маючи намір виконати маневр обгону, не переконався, що це буде безпечним та не створить перешкоди іншим учасникам руху, виїхав на смугу зустрічного руху. Там він і зіткнувся з транспортним засобом “АНАТОЛЬ” під керуванням 54-річного жителя Вінницької області. В подальшому винуватець ДТП зітнувся ще з двома авто, а саме: із “Volkswagen Golf”, яким керував 63-річний львів’янин, та “Opel Kadett” під керуванням 23-річного франківця. Ці два авто рухалися позаду транспортного засобу АНАТОЛЬ.

В результаті ДТП водіїв “Volkswagen Golf” та “Renault Trafic” госпіталізували в Обласну клінічну лікарню Івано-Франківська з травмами різного ступеня.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено