Івано-Франківськ

В Івано-Франківську колядують для мужніх вісників миру – військовослужбовців (ВІДЕО)

В обласному центрі Прикарпаття триває ХІІІ Міжнародний рідзвяний фестиваль "Коляда на Майзлях" за участі українських та закордонних колядників.

271387507 528154124896027 6621278522724785931 n scaled

В Івано-Франківську, у храмі Царя Христа, вчора, 12 січня, з ініціативи міського голови Руслана Марцінківа відбулася коляда, яку творчі колективи краю подарували військовослужбовцям, рідним та близьким воїнів, що загинули на сході України, повідомляє ПІК.

“Дзвінкою колядою вітали захисників: фольклорний ансамбль Вигодської дитячої музичної школи з Долинщини, хор “Сяйво Сіону” з Тлумацького району, аматорський хор “Підкарпаття” Трускавецької громади, муніципальний оркестр народної музики “Рапсодія”, фольклорний ансамбль «Вишиванка» Народного дому «Просвіта» з Івано-Франківська та інші колективи”, – інформує ПІК.

Нагадаємо, що фестиваль “Коляда на Майзлях” завершиться завтра, 14 січня. З 9 січня на ньому виступили більше тридцяти колективів з різних куточків Прикарпаття та України. А хори з Румунії, Іспанії, Польщі Канади, Нідерландів, Ізраїлю, Португалії вітали Христа колядками онлайн.

Читайте також: 

У Франківську відбудеться фестиваль “Коляда на Майзлях” (ПРОГРАМА)

Живе Різдво: колядники змагаються за премію міського голови Коломиї

В подарунок українським воїнам колядували у Франківську на фестивалі (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено