Івано-Франківськ

На Прикарпатті енергетики повідомили, де через вітер немає світла

Сильний вітер став причиною аварійних знеструмлень на території усієї області.

На Прикарпатті енергетики повідомили, де через вітер немає світла

На Прикарпатті без електропостачання залишаються 3 населені пункти області: с. Хомяківка на Тисмениччині, с. Бистриця та с. Зелена на Надвірнянщині. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

“Частково без світла вулиці Тисмениці, Лисця (Тисмениччина), Нижнева (Тлумаччина), Луквиці (Богородчанщина), Луки, Войнилова (Калущина), Черника (Надвірнянщина). Також зафіксовано вимкнення у мережах 0,4 кВ”, – йдеться у повідомленні.

На місцях аварій працюють бригади енергетиків, які роблять усе можливе, щоб світло повернулось у кожну домівку до кінця дня, але синоптики прогнозують погіршення погодних умов ще на кілька днів, що може уповільнити ліквідацію аварійних знеструмлень, а також спричинити нові аварійні ситуації.

Також на території Калуської громади через пориви вітру відбулося аварійне вимкнення 4-х ліній електропередач 0,4 кВт, а саме: частково в житлових масивах Підгірок, Загір’я, Хотіня та в с. Пійло.

До слова, дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено