Івано-Франківськ

У Франківську колишнє студентське кафе “Академія” отримало друге життя (ФОТО)

У стоматологічному корпусі ІФНМУ відкрили оновлену студентську їдальню.

DSC 0113 scaled

В корпусі стоматологічного факультету під новою назвою «Смайл» відновило роботу студентське кафе. Там ще з березня тривав капітальний ремонт. Протягом цих місяців кафе повністю оновилося — за проєктом дизайнера Ігор Днеся тепер тут сучасне оформлення і планування простору, нові зручні меблі, нове сучасне кухонне і холодильне обладнання.

Як підкреслює завідувачка виробництвом кафе Галина Сабат, зручніше і комфортніше тепер не тільки відвідувачам, а й працівникам кафе.

«Я працюю в цьому кафе вже вісім років, і коли його закривали навесні на ремонт, ми хвилювалися, що буде далі, коли зможемо продовжити працювати. Дякуючи нашому ректору, адміністрації, всій господарській службі нашого університету, ми маємо гарне, тепле і затишне кафе. Щодня в меню ми пропонуємо по кілька перших, других страв, салатів, власну випічку, тож кожен може обрати те, що йому до смаку. Стараємося не повторюватися з дня в день і робити меню різноманітним», – розповідає пані Галина.

Корпус стоматологічного факультету був зведений у 1986 році. Тоді на першому поверсі спершу зробили сосисочну, пізніше приміщення переобладнали на студентську їдальню.

Так було у кафе “Академія” у 2015 р. ФОТО: “Курс”

«Пройшли роки і цей заклад вже не відповідав сучасним вимогам. Наші студенти звернулися з пропозицією продовжити оновлення університетських кафетеріїв і після «Академки» на площі Бастіону оновити кафе в стоматологічному корпусі. Мова навіть не про дизайн і оформлення, а про наповнення цього кафе, щоб наші студенти мали де харчуватися, а не шукати щось по місту. Все, що робиться в університеті, в першу чергу є для наших студентів», – наголосив ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко.

DSC 0093 scaled

Зазначимо, що зміни в кафе не закінчаться новим інтер’єром і обладнанням. Вже незабаром представники студентського самоврядування разом із кухарями візьмуться за перегляд меню — хочуть осучаснити його та зробити асортимент страв ще привабливішими для відвідувачів.

DSC 0114 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено