Івано-Франківськ

У Львові з кабінету судді хтось вкрав 120 тисяч доларів: звідки вони взялися

Грабіжник заліз до суду через вікно другого поверху.

b113149c24034fb789d84d031ae7a30d id76373 1300x820 5 650x410 1

У Львові зловмисник за вісім хвилин викрав 120 тисяч доларів із кабінету судді Західного апеляційного господарського суду. Грабіжник заліз до суду через вікно другого поверху, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Західного апеляційного господарського суду, пише ПІК.

“У ніч на 18 січня 2022 року невідомою особою скоєно проникнення у службове приміщення Західного АХС та крадіжка особистого майна, яке відображено у декларації про майновий стан та доходи”, – йдеться у повідомленні.

За фактом проникнення поліцією порушено кримінальне провадження, триває слідство. Про результати слідства буде повідомлено додатково.

“Грабівник заліз до суду через вікно на другому поверсі, піднявшись ґратами на першому поверсі, зламав сейф і витяг з нього гроші. Усередині суду зловмисник пробув не більше восьми хвилин”, – пише  “Високий замок”.

Повідомляється, що сигналізації у приміщенні немає, державна охорона зловмисника не помітила.

За інформацією ЗМІ, отриманої в поліції, суддя пояснила, що гроші, викрадені зловмисником, належать до її подрузі, яка поїхала за кордон на відпочинок, залишивши кошти на зберігання.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено