Івано-Франківськ

В Івано-Франківській області закупляють сучасну техніку, щоб полегшити працю лісівників (ФОТО)

Зокрема, у 2021 році найбільше оновив свій автотракторний парк Осмолодський лісгосп.

В Івано-Франківській області закупляють сучасну техніку, щоб полегшити працю лісівників (ФОТО)

В Івано-Франківській області в минулому році лісогосподарські підприємства витратили на модернізацію понад 30 млн гривень. В основному за власні кошти держлісгоспи придбали 4 колісні трелювальні трактори для переміщення гусеничних екскаваторів по об’єктах будівництва, гідроманіпулятори, бензомоторний інструмент та інші засоби необхідні для виконання лісозаготівельних робіт.

«Придбана лісозаготівельна техніка значно полегшить працю лісівників. Нові трелювальні трактори лісогосподарські підприємства будуть використовувати при вибірковому методі рубань. Вони економні у витрачанні дизпалива, мають хороші технічні характеристики», – зазначив заступник начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Шпундра, пише ПІК.

Для оперативного реагування рейдових бригад щодо охорони держлісфонду та забезпечення його протипожежного захисту Болехівський, Брошнівський, Івано-Франківський, Вигодський, Осмолодський та Гринявський лісгоспи придбали спеціальну техніку підвищеної прохідності з помірним споживанням пального.

В Івано-Франківській області закупляють сучасну техніку, щоб полегшити працю лісівників (ФОТО)

«Прийшов час відмовлятися від застарілої техніки виробництва 70-80 років минулого століття.Вона використовує удвічі більше паливно-мастильних матеріалів, ніж сучасні. Тому у планах на 2022 рік максимальне залучення коштів для технічного переоснащення лісогосподарської галузі», – каже Олег Ярошик, т.в.о. начальника Івано-Франківського ОУЛМГ.

h1 272145448 301432312016326 1417853789117526627 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено