Івано-Франківськ

На Франківщині поліцейські викрили салон еротичного масажу (ВІДЕО, ФОТО)

Такий "салон" діяв на території Поляницької територіальної громади. Там працювали 10 масажисток.

На Франківщині поліцейські викрили салон еротичного масажу (ВІДЕО, ФОТО)

На Франківщині організатором салону з надання інтимних послуг за гроші був 40-річний мешканець Дніпра. До сутенерської діяльності він залучив ще 13 спільників-адміністраторів. Зловмисники облаштували 28 місць розпусти на території столиці та в 15-ти областях держави, один з них функціонував і на Прикарпатті. Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

“У результаті проведеного обшуку, 18 січня, правоохоронці встановили адміністраторів й масажистів закладу розпусти, а також вилучили кошти, банківський термінал, мобільні телефони, візитки з рекламою салону масажу, медичні довідки жінок, чорнові записи, договори, сертифікати тощо”, – йдеться у повідомленні.
На Франківщині поліцейські викрили салон еротичного масажу (ВІДЕО, ФОТО)
Десять масажисток, які працювали у салоні, є мешканками різних областей України, віком від 19 то 37 років.
Співробітники міграційної поліції встановили, що на території Прикарпаття також працював такий салон у селі Яблуниця. Організатор співпрацював з 35-річною мешканкою Донеччини і 24-річною мешканкою Харкова, які й займалися сутенерством. Вони, як адміністратори, підшукувала дівчат-масажисток. Також спілкувалися з клієнтами й зустрічали їх. У подальшому пропонували дівчат, які надавали платні сексуальні послуги. Вартість такого масажу коливалася від 1500 до 10 000 гривень.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Слідство триває.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено