Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки українських спортсменів виступить на Олімпіаді в Пекіні

На Зимових Олімпійських іграх-2022 Україна буде представлена у 12 спортивних дисциплінах.

65677163a7bf3dcea7ca5ced29686633 main

Україна затвердила склад національної збірної на зимові Олімпійські ігри, що відбудуться у китайському Пекіні 4-20 лютого.

В Пекін поїдуть 45 спортсменів, які будуть представлені у 12 видах спорту, повідомив НОК у п’ятницю, 21 січня, пише ПІК.

 “Це на 12 атлетів більше, ніж на попередніх зимових Олімпійських іграх в Пхьончхані-2018”, – йдеться у повідомленні.

Україна буде представлена у 12 спортивних дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних гонках, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліну, фігурному катанні, фристайлі та шорт-треку.

Вперше в історії зимових Ігор Україна буде представлена в змаганнях змішаних команд з фристайлу (акробатика) та в жіночому бобслеї (монобоб).

Після перерви у два олімпійських цикли до складу збірної повернулися представники шорт-треку та фігуристи у командних змаганнях. Уперше за 12 років будуть представлені українські стрибуни на лижах з трампліну.

“Склад Олімпійської команди-2022 нараховує чотири Олімпійські чемпіони: біатлоністки Олена Білосюк (Підгрушна), Юлія Джима, Валентина Семеренко та фристайліст Олександр Абраменко, а також три призери Юнацьких Олімпійських ігор – фігуристи Олександра Назарова-Максим Нікітін та Іван Шмуратко”, – зазначає НОК.

До складу делегації збірної увійшли: 26 тренерів, 10 лікарів та масажистів і сім представників технічного персоналу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено