Івано-Франківськ

У Долинській громаді понад 1800 дітей захворіли на коронавірус (ОНОВЛЕНО)

У громаді всі дошкільні заклади йдуть на карантин, школярі навчатимуться дистанційно.

ОНОВЛЕНО: Попередня інформація щодо кількості хворих Долинської міською радою була дана помилково. Таким чином, в громаді з підтвердженим коронавірусом є 29 дітей. 

“Станом на п‘ятницю 21 січня в закладах загальної середньої освіти 1514 дітей (28 підтверджених тестів) – 24%, в закладах дошкільної освіти 304 дитини (1 підтверджений тест)– 27%”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку із входженням нашої області до червоної зони, з понеділка 24.01.22 р. всі дошкільні заклади освіти йдуть на карантин, у школах навчання буде проводитись дистанційно!

Ситуація з COVID-19 у Долинській ОТГ критична: станом на п‘ятницю 21 січня:

  • в закладах загальної середньої освіти 1514 хворих дітей – 24%,
  • в закладах дошкільної освіти 304 дитини –  27%,
  • 182 педагоги на лікарняному – 14%, з них 40 педагогів з підтвердженими ковід-тестами.

Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

“74 ліжко-місць зайнято у ковідному відділенні, з них 6 у реанімації, 20 медиків вторинної ланки уже захворіли й половина з підтвердженими ПЛР-тестами, у первинній ланці ситуація складніша, бо половину лікарів хворі і у 14 підтверджені тести. Динаміка дуже серйозна, тому від кожного з нас залежить, на скільки швидко ми призупинимо небезпечну хвилю. Дотримуйтесь всіх запобіжних та профілактичних заходів, бережіть себе і своїх дітей”, – йдеться у повідомленні.

Міська рада закликає жителів громади поставитись з розумінням і докладати зусиль, щоб розірвати ланцюг передачі вірусних захворювань.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено