Івано-Франківськ

Через складну ситуацію на Сході України Папа Франциск проголосив День молитви за мир

Папа Франциск закликає всіх людей доброї волі молитися за те, щоб кожна політична дія служила загальнолюдському братерству.

027

266-й Папа Римський пропонує наступну середу, 26 січня 2022 року, оголосити Днем молитви за мир, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

Після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 23 січня, Папа Франциск висловив свою тривогу та занепокоєння у зв’язку із ситуацією, що зараз склалася в Україні. Він зауважив, що напруження, яке загрожує завдати нового удару по мирові в Україні, також підважує безпеку на всьому Європейському континенті.

«Звертаюся із палким закликом до всіх людей доброї волі підносити молитви до всемогутнього Бога, щоб кожна політична дія та ініціатива більше служила загальнолюдському братерству, а не частковим інтересам. Той, хто прагне досягти своєї мети, завдаючи шкоди іншим, зневажає власне покликання людини, бо всі ми створені братами і сестрами. Тому, занепокоєний теперішнім напруженням, пропоную, щоб наступна середа, 26 січня, була Днем молитви за мир», – сказав Папа Франциск.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено