Івано-Франківськ

Стало відомо, який стан доріг на Прикарпатті

Покриття мокре, в гірській місцевості - частково засніжене.

Проїзд дорогами державного значення станом на 6.00 забезпечує 29 одиниць техніки та 26 робітників. За останню добу в боротьбі з наслідками негоди використано 92 т піщано-сольової суміші та 346 т солі, про це повідомляє Служба автомобільних доріг, пише ПІК.

“На дорогах державного значення цілодобово працюють комбіновані дорожні машини, бо зима згідно календаря хоч і переступила через екватор, але снігопади не вщухають, а морози ще й посилюються. Прохання до учасників дорожнього руху бути максимально обережними!”,- повідомляє начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Продовжує сніжити на всій території Івано-Франківщини. На Вишківському перевалі – -17°С, Буковецькому, Кривопільському та Яблуницькому – -15°С – -16°. Протягом дня синоптики прогнозують сніг, хуртовини, на дорогах – ожеледиця. Температура повітря вдень коливатиметься від -7°С до -14°С.

“У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі просимо звертатися до чергових диспетчерів Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28”, – наголошує автодор.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено