Івано-Франківськ

Мале Карпатське коло: які дороги планують відремонтувати цього року на Прикарпатті

У Службі автомобільних доріг області повідомили плани на 2022-й рік.

Мале Карпатське коло: які дороги планують відремонтувати цього року на Прикарпатті

Мале Карпатське коло: державний проєкт вийшов на новий рівень. Торік відремонтували дорогу державного значення Р-21 Долина — Хуст, до межі із Закарпатською областю, пише ПІК.

“Тепер у рамках президентського проєкту «Велике будівництво», частиною якого є «Мале Карпатське коло», будемо оновлювати дороги місцевого значення”,зазначив начальник Служби автомобільних доріг Василь Буджак.

Зокрема, відремонтують дорогу: Болехів — Козаківка,  Козаківка — Сукіль, Вишків — Сенечів, які переходять на баланс Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

До слова, «Мале карпатське коло» – спільний з Укравтодором проєкт обласних рад Закарпатської, Львівської та Івано-Франківської областей щодо розбудови доріг у центральній частині Українських Карпат.

Наприкінці 2021 року в Івано-Франківську відбулася нарада за участю Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та першого заступника голови Укравтодору Андрія Івка, керівників трьох областей та Служб автомобільних доріг в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях. Ухвалено покроковий план дій реалізації проєкту «Мале Карпатське коло» в 2022 році.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено