Івано-Франківськ

Сергій Лазановський повернувся на шоу «Голос країни»

Цього разу хлопець не учасник, а ведучий бекстейджу на проєкті «Голос країни».

e91e86767cbd4facfb12e6893c102ecd 1594121216 extra large 740x416 1

Франківський співак та переможець 11-го сезону «Голосу країни» Сергій Лазановський повернувся на проєкт… В ролі ведучого бекстейджів. Під час виходу програм в ефір Сергій разом зі своєю співведучою Наталею Солонік, випускницею медіа школи 1+1 Media, буде показувати для глядачів найцікавіші моменти залаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

«Коли анонсували новий сезон «Голосу країни» і повідомили про те, що Надя буде в тренерському кріслі, з’явились невеличкі ревнощі (хотілось бути першим і останнім, як і кожному чоловікові). А за півтори тижня до початку зйомок мені зателефонували і запропонували вести бекстейдж, який буде виходити на YouTube-каналі «Голосу країни». Звичайно, я погодився, бо це ж та сама можливість побачити всю «кухню» із середини ще раз. Тільки цього разу все простіше – я допомагаю учасникам втамовувати свої емоції після виступів і налаштовувати їх на наступний етап», – розповідає Сергій про свою нову роль на проєкті.

До слова, минулого року ведучим бекстейджів був відомий український радіоведучий Слава Дьомін. Цього року вперше ведучим стане переможець попереднього сезону шоу.

«Атмосфера 12 сезону надзвичайно крута, я зі сторони можу побачити більше крутих моментів, ніж коли був учасником 11-го. Звісно ж, приємно, що мені доручили таку місію», – ділиться своїми враженнями RIDNYI.

Дивіться щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1 головне вокальне шоу країни «Голос країни».

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено