Івано-Франківськ

На Прикарпатті шахраї видурили у жінки понад 100 тисяч гривень

Ваш банківський рахунок заблоковано, збій системи або ж збільшення кредитного ліміту – саме під такими приводами пройдисвіти обдурюють мешканців краю.

336d6e45001c603052accd6de4c50b60 XL scaled

Мешканка Галицької ТГ віддала 130 тисяч гривень чоловіку, який представився співробітником фінансової установи, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

Шахрай зателефонував до довірливої жінки та повідомив, що її банківську картку буде заблоковано. А щоб убезпечити кошти, необхідно швидко зняти весь залишок та частинами через термінал перевести на інший рахунок. Зрештою, жертва афери виконала умови.

В результаті здійснених транзакцій зловмисник отримав значну суму грошей. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство).

“Будьте уважними та обачними. Якщо в телефонній розмові невідомий співрозмовник пропонує свою допомогу з банківським рахунком або закликає передати гроші для вирішення проблем – негайно кладіть слухавку. Будьте певні – ви розмовляєте з шахраєм. У випадку надходження таких дзвінків спочатку перевірте отриману інформацію, а за потреби – телефонуйте на спецлінію «102»”, – наголошують працівники поліції.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube ta  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено