Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 7-13 лютого

У Водоліїв настає гарний період у стосунках з романтичним партнером, у Левів можливі труднощі у взаєминах із начальством.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень 7-13 лютого є добрим запобіжником для кожного, хто остерігається “гострих кутів”, пише ПІК.

  • ОВЕН 

У вас період кохання, щастя, пристрасних взаємин, визнання ваших талантів. Всі шанси та можливості творчо втілити свої задуми. З’являється бажання працювати, рухатися далі, розвиватись, що в результаті відкриє нові джерела доходів.

Тло тижня сприятливе, але намагайтеся дотримуватися правил, зважайте на умовності, моральні принципи, сумлінно виконуйте покладені на вас зобов’язання. У цьому разі найближчі дні будуть дуже ефективними для всіх життєвих сфер.

  • ТЕЛЕЦЬ

Активніть допоможе позитивно використати тиждень та втілити свої ідеї. Правильний розподіл ресурсів, довгострокові вкладення сприяють фінансовому успіху у майбутньому. Ваше хобі може принести прибуток, тому не проґавте шанс – демонструйте свої таланти та здібності.

Посилюється вразливість, потреба у коханні та гармонії, у розумінні та близькості. Ви можете розраховувати на допомогу та увагу з боку партнерів.

  • БЛИЗНЯТА

Планетарні енергії дають вам більшу активність, зібраність, виявляють ваші найкращі якості. Гарний період для громадської діяльності, оскільки посилюється здатність переконувати, впливати словами на маси людей, формувати думку.

Стримуйте бажання ухвалювати безповоротні, радикальні рішення. Може виникнути потреба досліджувати питання щодо користування спільним капіталом, розподілу прибутку, оподаткування, боргових зобов’язань, а також аліментів та спадщини.

  • РАК

З’являється схильність до розкриття таємниць, справжнього стану речей. Від ваших слів та думок виходить гіпнотична сила, що дає можливість впливати на інших, передаючи їм свої переконання. Гарний період для вдосконалення виробництва, запровадження нових методик.

Ви можете отримати важливу звістку, що стосуються ваших родичів або близьких людей. Час підходить для оздоровчих практик, медичних обстежень, зміни дієти, початку курсу лікування.

  • ЛЕВ

Можливі труднощі у взаєминах із начальством, протистояння з підлеглими. Це може зашкодити вашому бізнесу, роботі, діловим відносинам, основою яких є фінансовий інтерес. Виключіть прояв амбіцій, егоїзму, емоційної агресивності, і ви уникнете безлічі неприємностей.

Період підходить для вирішення важливих справ, укладання угод, договорів, початку особистого виробничого чи творчого циклу. Але намагайтеся дотримуватися правильної серединної позиції.

  • ДІВА

Будьте обережні у витратах, у питаннях вкладення коштів. Пропозицій та привабливих перспективних проєктів досить багато, але серед них потрібно знайти найкорисніше для вас. Зосередьтеся на собі та своїх інтересах, уважно аналізуйте ситуацію, перш ніж ухвалити рішення.

У взаєминах із протилежною статтю, у сімейних стосунках – все добре. Використовуйте цей час для усунення непорозумінь та нейтралізації конфліктів, якщо такі виникли у попередній місяць-два.

  • ТЕРЕЗИ

Певні труднощі у взаєминах поступово зникають, а розбіжності не вплинуть на нові спільні проєкти. Зведіть до мінімуму можливість  протистояння з начальством та владою, офіційними організаціями. Наразі вигідніше поступитися, знайти компромісне рішення, а не наполягати на своєму.

Вдалими будуть громадська діяльність, рекламні заходи, а пошук підтримки, заступництва та розуміння з боку впливових осіб може дати бажаний результат.

  • СКОРПІОН

Бажання діяти і досягати швидких результатів часом штовхає на необдумані вчинки. Необережність дій, втрата пильності можуть стати причиною травми, особливо побутової, нещасного випадку.

Краще відмовитися від участі у світських та розважальних заходах, обмежити себе у розвагах та зайнятися домашніми справами, своїм здоров’ям, оновленням побутової техніки, обладнання, автомобіля. Розпочаті протягом цього тижня справи, бізнес або проєкт будуть розвиватися.

  • СТРІЛЕЦЬ

Тиждень сприятливий для ухвали важливих рішень, порозуміння з партнером. Величезна потреба у коханні, бажання пошуку гармонії та миру в сім’ї цілком може реалізуватися. Якщо ви пов’язані діловими взаєминами з коханою людиною, можете багато зробити найближчими днями в плані бізнесу.

Посилюється ваш дар переконання, впливу на ближнє оточення, тому за допомогою слова можете багато чого досягти. Вдалий час для вирішення проблем спадщини, страхування, аліментів, податків або боргів.

  • КОЗОРІГ

Активність у чуттєвій сфері, у коханні, у взаєминах із представниками протилежної статі. Ви випромінюєте впевненість у собі, чарівність та фізичну привабливість, але все може зіпсувати ваша наполегливість та прагнення нав’язати свої почуття.

Надмірна імпульсивність заважає діловим та особистим контактам, у громадській діяльності. Підвищену енергію можна спрямувати у творчу сферу. Гарний час для пошуку нових контактів та можливостей.

  • ВОДОЛІЙ

Може проявитись імпульсивність і навіть певна агресивність у взаєминах із давнім партнером. Величезне бажання втекти від рутини, повсякденних турбот. Зав’язуються нові знайомства, з’являються нові захоплення. Гарний період для активної взаємодії з романтичним партнером, а в ділових взаєминах все не так гладко, як хотілося б.

Можливі неоднозначні інциденти під час переговорів, підписання контрактів, обговорень, виступів. Намагайтеся десять разів подумати, перш ніж щось сказати чи зробити.

  • РИБИ

Тиждень подолання нинішніх кордонів, переходу на новий, якісніший життєвий рівень. Сприятливий період для заручин, романтичних побачень та укладання офіційних шлюбів. Будь-який зв’язок, що встановлюється в цей період, матиме тенденцію до подальшого зміцнення і збереження на тривалий період.

Підприємницькі починання, творчі проєкти, бізнес будуть успішними, і будуть вдаватися без будь-якого усердя на відміну від інших періодів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено