Івано-Франківськ

Лукашенко погрожує, що відправить білоруські війська на Донбас

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруська та російська армії можуть розпочати спільні бойові дії на сході України. Лукашенко

c34ef00 gettyimages 1236820803

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що білоруська та російська армії можуть розпочати спільні бойові дії на сході України.

Лукашенко в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову, передає УП, пише ПІК.

Зараз у Республіці Білорусь відбуваються спільні білорусько-російські навчання “Союзна рішучість-2022”. Соловйов запитав у Лукашенка, як діятиме білоруська армія, “якщо українська влада почне війну проти Донбасу”.

Лукашенко відповів, що армія РБ почне діяти “точно так само, як російська”, і додав, що Білорусь буде воювати спільно з Росією.

Звісно (разом з РФ – УП), слухайте, що ми тут жарти жартуємо на південному кордоні сьогодні? Але не мені вам пояснювати.

Чому це важливо: Така позиція Лукашенка говорить про те, що Росія готова використати збройні сили Білорусі для нападу на Україну. При цьому озвучена умова початку агресії “якщо українська влада почне війну проти Донбасу” – це лише привід.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено