Івано-Франківськ

Партизанський рух об’єднує військово-патріотичні організації з усієї України

Зокрема, створена «Всеукраїнська партизанська мережа» зі спротиву російській агресії та внутрішнім ворогам.

273774945 272882901592104 81803982736099440 n 1 scaled

Низка українських патріотичних організацій, колишніх командирів добровольчих батальйонів, учасників українсько-російської війни на сході України долучилися до ініціатив Всеукраїнського патріотичного руху “Гідність нації”.

Про це учасники руху повідомили 16 лютого на прес-конференції у столичній інформагенції «Укрінформ», передає пресслужба ВПЫóдність нації», пише ПІК.

Голова ВПР “Гідність нації” Вадим Кудіяров головними цілями об’єднання назвав боротьбу із зовнішнім і внутрішнім ворогом на тлі ймовірного вторгнення РФ в Україну.

“Ми закликаємо до об’єднання усіх свідомих українців, усі націоналістичні, спортивні, патріотичні організації будь-яких форматів. Усіх тих, хто готовий захищати нашу країну. Є прямий ворог — Росія, але є й внутрішні вороги”, – сказав Кудіяров.

273660102 331981375610782 2579248359221489508 n scaled

До внутрішніх ворогів він відніс, зокрема, олігархів.

“Після розпаду СРСР Україна була на третьому місці за розвитком промисловості у Європі. Всі наші надбання фактично вкрали. За це несуть відповідальність безпосередньо лідери олігархічних кланів. Тому ми закликаємо владу посилити боротьбу проти олігархів”, – наголосив Кудіяров.

«Всеукраїнська партизанська мережа» співпрацює із органами влади і силовими структурами.

“Ми – державницька сила. Будемо координувати свої дії з ЗСУ, СБУ, МВС у разі вторгнення РФ на нашу територію”, – сказав Вадим Кудіяров.

Немає опису.

До ВПР “Гідність нації” долучився Андрій Пастушенко – учасник російсько-української війни, заступник командира батальйону ОУН(д).

“Я радий, що багато українців долучаються до нашого руху. Серед них спортсмени, молодь. Вони таким чином висловлюють свою патріотичну позицію. З радістю будемо передавати молоді свій бойовий досвід”, – зазначив він.

Схожу позицію висловив і Валентин Лихоліт – представник ВПР “Гідність нації”, учасник російсько-української війни, начальник штабу батальйону “Айдар” 2014-2015 р., засновник батальйону “Айдар”, (позивний “БАТЯ”).

“Я і мої хлопці хочемо передати свій бойовий досвід молодому поколінню. І найголовніше, що молоде покоління хоче цей досвід переймати. Старички ще раз можуть допомогти, щоб Україна стала вільною від внутрішнього й зовнішнього ворога”, – сказав він.

Немає опису.

Як зазначив народний депутат України VII скликання, представник ВПР “Гідність нації” Павло Кириленко, об’єднання “Всеукраїнська партизанська мережа” створено, щоб не допустити в країні хаосу та анархії на тлі ймовірного російського вторгнення.

“Учасник українсько-російської війни, командир антирейдерського ГО “СМУ”, представник ВПР “Гідність нації”, Яків Осташ вказав на демократичні та законні методи діяльності новоствореного об’єднання. -Нам потрібно у правильний, гуманний, демократичний спосіб боротися законними шляхами з усіма ворогами нашої держави. Я всіх запрошую до Всеукраїнського партизанського руху, який ми ініціюємо разом із “Гідністю нації””, – закликав Осташ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено