Івано-Франківськ

Вісім проєктів Долинської громади профінансують за кошти обласного фонду

Реалізація проєктів запланована на цей рік.

Dyzayn bez nazvy 5 scaled

Вісім проєктів Долинської громади профінансують за кошти обласного фонду, про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

«Якщо проаналізувати список природоохоронних заходів у нашій громаді, запланованих на цей рік, то побачимо, що значну частку робіт займає берегоукріплення, адже на відповідних ділянках річок громади є значні проблеми. У цьому році завдяки коштам обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. можна профінансувати такі роботи на восьми об’єктах», – розповідає міський голова Іван Дирів.

Зокрема, передбачається виготовлення проектно-кошторисної документації для нового будівництва берегозакріплювальних споруд на двох ділянках р. Лужанка в с. Гошів та на р. Свіча в селах Княжолука, Підбережжя, Тяпче.

«Важливими питанням для міста є продовження реконструкції каналізаційної мережі по вул. Обліски та дощової та господарсько-побутової каналізації по вул. Чорновола та вул. Молодіжна, також з виготовленням проектно-кошторисної документації. Окрім того, плануємо придбати контейнери для збору твердих побутових відходів у с. Надіїв. Додам, ми тісно співпрацюємо з обласними депутатами від нашого округу, і ось – результати говорять самі за себе», – додає міський голова Іван Дирів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено