Івано-Франківськ

У Болехові назвали кращих гравців Відкритого Зимового Кубку з міні-футболу (ФОТО)

Капітану команди «Крамниця пива», що завоювала першість, вручили перехідний Кубок.

1645432934 1 scaled

У Болехові минулими вихідними пройшли заключні тури Відкритого Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу серед аматорів сезону 2021-2022 років. У запеклій та непоступливій боротьбі команди, які напередодні потрапили до «Фіналу чотирьох», визначили з-поміж себе, переможця та призерів Кубку, повідомляє Болехівська міськрада, пише ПІК.

“Цікаво, що жодна з команд не обійшлася без втрати очок, а найдраматичніша розв’язка нас очікувала при визначенні не переможця, а команд, які посядуть 2 та 3 сходинку. Тільки, відповідно до Регламенту Кубку, завдяки додатковим показникам (кількості забитих м’ячів) «Ветерани» зуміли обійти «Альянс» та вибороти срібні нагороди. Чемпіонство святкували гравці «Крамниці пива». А міжрічанська «Свіча» змушена була задовольнитися тільки четвертим місцем”, – йдеться у повідомленні.

Одразу після останньої гри відбулося урочисте нагородження команд. Із рук першого заступника міського голови Василя Юрочка та керуючого справами міськвиконкому Івана Івашківа, команди були нагороджені кубками, грамотами та медалями.

  • Також, були вручені, традиційні для даних змагань, індивідуальні нагороди:

найстарший гравець – Василь Абрам («Ветерани» Болехів);
кращий бомбардир – Роман Вігак («Ветерани» Болехів);
кращий воротар – Роман Шиян («Альянс» Тяпче-Підбережжя);
кращий гравець – Ігор Ткачук («Ветерани» Болехів).

Кульмінацією турніру, котрий розтягнувся у часі на три місяці, стало вручення капітану команди «Крамниця пива» оновленого перехідного Зимового Кубку міста Болехова з міні-футболу.

Насамкінець організатори турніру подякували всім, хто долучився до того, щоб дане міні-футбольне дійство на Болехівщині все таки відбулося.

Результати матчів дивіться тут. 

Читайте також: 

Олімпіада-2022: назвали остаточний медальний залік країн-лідерів та України

У Болехові створять добровільну пожежну команду (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено