Івано-Франківськ

У разі критичної ситуації Івано-Франківськ готовий прийняти до 30 тисяч людей

У зв'язку з неспокійною обстановкою на сході України, у Франківську не виключають, що може бути новий потік вимушених переселенців.

Сьогодні, 22 лютого, в Івано-Франківську відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС. Заслухали всіх керівників критичної інфраструктури міста. Брифінг за підсумками засідання провели міський голова Руслан Марцінків та його заступник Руслан Гайда. 

Як повідомили, під час засідання заслухали інформацію керівників медичних установ та сфери критичної інфраструктури про те, як охороняються об’єкти, які є можливості підприємств міста щодо електропостачанням та водопостачанням, пише ПІК.

“Якщо виникне критична ситуація, Івано-Франківськ готовий прийняти до 30 тисяч людей. Першочергово йдеться про мешканців з наших міст-побратимів – Попасна, Волноваха. Для поселення залучимо приміщення освітніх закладів, гуртожитки ПТУ та ВУЗів, в разі потреби задіємо табір “Лімниця”. У крайній потребі – вже із залученням можливостей наших міжнародних партнерів будемо розгортати наметові містечка“, – сказав міський голова.

Як додав Руслан Гайда, щоб забезпечити роботу комунальних установ, закуплять дизельні генератори, додаткові медикаменти. Гроші виділять із резервного фонду міста.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено