Івано-Франківськ

“Тут тобі не ДНР. І ти, падлюко, і не мрій” – перша реакція Краматорська на путінське рішення (ВІДЕО)

Що діється на мирній території Донеччини після "визнання" Путіним невизнаних "республік".

У Краматорську – теперішньому обласному центрі Донеччини, готові виконати будь-яке рішення, яке прийме українська влада щодо реагування на можливе вторгнення Росії у межі області. Вірогідність такої віроломності загострилась в уяві людей після визнання Путіним  “незалежності “ДНР” і ЛНР”, повідомляє ПІК.

Коментуючи ситуацію, сказала про це журналістці ПІК Ганна Фесенко, керівник управління інформаційної політики з питань преси Донецької ОДА.

«Звісно ж, люди стурбовані і обурені. Вчора пізно увечері провели у середмісті флеш-моб проти путінського рішення. Учасники заходу звернулися до людей, які зараз у Донецьку і наголосили, що ми – не вороги. Ми Україна. Так було. Так є. Так буде”. Сьогодні працюємо. Наразі немає жодних збоїв у звичному режимі роботи влади, підприємств та організацій”, – сказала пані Ганна.

Нагадаємо, що вчора в області сумнівні джерела розповсюджували інформацію стосовно нібито мобілізації працівників Донецької облдержадміністрації. Голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко так відреагував на цей факт.

«Ворог активізувався не лише на лінії розмежування, а й на медійному фронті: сьогодні інтернетом активно шириться фейкова інформація стосовно нібито мобілізації працівників Донецької ОДА. Офіційно заявляю, що цей так званий документ – фейк від першої до останньої букви», – наголосив Павло Кириленко.

Глава ОДА також додав:

«Звертаюся до жителів області і особливо – журналістів: ретельно перевіряйте інформацію! Звертайтеся до офіційних джерел за коментарями у разі отримання “документів” сумнівного резонансного змісту».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено