Івано-Франківськ

Путін повідомив Макрону та Шольцу, що найближчим часом визнає “Л/ДНР” – Кремль

Президент Франції та федеральний канцлер ФРН “висловили розчарування таким розвитком подій.

Президент РФ Володимир Путін провів телефонні розмови з президентом Франції Емманюелем Макроном та канцлером ФРН Олафом Шольцем.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише ПІК.

“Путін інформував про підсумки розширеного засідання Ради Безпеки Російської Федерації, на якому розглядалася поточна ситуація навколо Донбасу в контексті постанови Державної Думи з питання про визнання Донецької та Луганської народних республік. Сьогодні ж надійшли звернення керівництва ДНР та ЛНР щодо визнання їхнього суверенітету у зв’язку з військовою агресією української влади, масованим обстрілом території Донбасу, в результаті чого страждає цивільне населення”, – йдеться у повідомленні.

З огляду на все це президент Росії повідомив, що найближчим часом має на увазі підписати відповідний указ, інформує пресслужба Кремля

Президент Франції та федеральний канцлер ФРН “висловили розчарування таким розвитком. Водночас ними було позначено готовність до продовження контактів”.

Нагадаємо, ватажки бойовиків Денис Пушилін та Леонід Пасічник звернулися до президента РФ Володимира Путіна з проханням визнати “незалежність” так званих “ДНР” та “ЛНР”.

Пізніше Путін заявив, що Радбез Російської Федерації на засіданні сьогодні має “визначити подальші кроки” щодо питання “визнання” так званих “ДНР” та “ЛНР”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено