Івано-Франківськ

“Комендантської години на Прикарпатті не буде”, – очільниця ОДА про надзвичайний стан (ВІДЕО)

Введення надзвичайного стану передбачає низку обмежень, але зараз радикально на житті людей це ніяк не позначиться.

274608998 161618106208416 135053422390379219 n scaled

Сьогодні, 23 лютого, в Івано-Франківській ОДА провели брифінг щодо введення на території України надзвичайного стану, повідомляє ПІК.

Нагадаємо, сьогодні РНБО звернулася до Верховної Ради з проханням ввести на території України надзвичайний стан. Рада має прийняти рішення сьогодні, о 17:00.

“Комендантську годину на території областей та міст вводити не будуть. Ситуація в області контрольована, спокійна, тому хвилюватися причин не має”, – повідомила очільниця області.

Також Світлана Онищук наголосила, що встановлюється посилений контроль в’їздів та виїздів з території міст та областей. Відповідно може обмежуватися рух транспортних засобів, також можуть проводити їх огляд.

“На територіях областей починають діяти оперативні штаби під головуванням голів ОДА. Склад оперативного штабу – представники обласних силових та військових структур, керівництво органів державної влади, мери міст та керівництво органів місцевого самоврядування”, – додала очільниця області. 

Також додала Світлана Онищук, що забороняється проведення масових заходів та мітингів.

“Для звичайних громадян по факту нічого не зміниться зараз. Хіба що люди можуть побачити більше перевірок на дорогах, більше контролю на вулицях та навколо державних установ, спеціальних обʼєктів держави та економіки, на інфраструктурних обʼєктах”, – зазначила очільниця.

Очільник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько додав, що в області вдвічі збільшили патрулювання.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено