Івано-Франківськ

У Бурштині зустрілися два впливових керівники: зав’язують стосунки та окреслюють плани (ФОТО)

Контакти учасників зустрічі мають важливе значення, адже серед жителів громади є багато працівників станції.

274577363 1820848098094803 5395529383746195539 n scaled

Директор Бурштинська ТЕС Вадим Сімаков та голова Бурштинської ОТГ Василь Андрієшин провели свою першу зустріч. Разом з представниками міста вони відвідали соціальні об’єкти, пройшли центром Бурштина та завітали в АМЕР Прикарпаття, де обговорили питання розвитку громади, повідомляють на сторінці БуТЕС у Фейсбуці, пише ПІК.

Нагадаємо, що Вадим Сімаков – новий директор БуТЕС, працює на станції у Бурштині не повний місяць, його представили 9 лютого цього року. Тому місто для нього – предмет вивчення.

274582820 1820848204761459 4790216178771878435 n scaled

“З минулого року фахівці ДТЕК Бурштинська ТЕС взялися за відновлення соціальних об’єктів. Провели ремонти в комбінаті спортивних споруд, ПК Прометей та зараз завершують ремонт плавального басейну «Дельфін». Ми продовжуємо виконувати свої зобов’язання перед жителями гроимади, серед яких є багато працівників нашої станції. Ініціюємо нові проєкти, долучаємося до спільних ініціатив мешканців громади. Ми приєднуємося до стратегічних ініціатив та рішень, які зможуть забезпечити добробут мешканців та розвиток громади в майбутньому», – коментує Вадим Сімаков, директор ДТЕК Бурштинська ТЕС.

За круглим столом представники міста та ТЕС говорили про життя станції, окреслили ряд питань, які підприємство може допомогти вирішити громаді. Домовилися про проведення таких зустрічей на системній основі.

Нагадаємо, що з 2012 року Бурштинська ТЕС є активом компанії Ріната Ахметова. З огляду на ситуацію, яка зараз склалася в Україні, вчора Ахметов закликав українців до єдності, а великий бізнес – допомагати державі перед загрозами війни.

“Я переконаний, допомогу людям бізнес повинен розділити з державою. Я вже дав розпорядження моєму Благодійному фонду. У разі появи необхідності вони допомагатимуть з евакуацією, медикаментами, усім, що буде потрібно. Ми зробимо все, щоб не допустити гуманітарної катастрофи. Куди саме наші зусилля будуть спрямовані, вирішить мій Благодійний фонд спільно з бізнесами, місцевою та центральною владою”, – сказав Ахметов.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено