Івано-Франківськ

Рінат Ахметов звернувся до українців перед загрозою війни: що сказав

Бізнесмен закликає до єдності і оголошує про сплату 1 млрд. грн податків уперед.

Бізнесмен Рінат Ахметов  наголошує, що зараз Україні як ніколи необхідна стабільність державних фінансів. Бізнес має допомогти державі в цьому. Бізнес СКМ сплатить податки наперед.

“Я неодноразово говорив і повторюю знову, що наша спільна мета – сильна, мирна, незалежна, цілісна Україна у визнаних міжнародним правом кордонах. Кожен на своєму місці має зробити все для посилення країни», – йдеться у його коментарі, переданому агентству «Інтерфакс- Україна» у вівторок, пище ПІК.

«Загроза вторгнення потребує максимального єднання. Це стосується і влади, і бізнесу та всіх без винятку громадян України. Єдність зараз – питання виживання країни», – заявив Ахметов.

“Хочу наголосити – якими б страшними сценаріями нас не лякали, підприємства групи СКМ здійснюватимуть усі інвестиції, про які ми говорили у планах на 2022 рік. У тому числі, у Маріуполі”, – йдеться у коментарі.

Але найголовніша наша цінність – це люди, зазначив олігарх.

“Я переконаний, допомогу людям бізнес повинен розділити з державою. Я вже дав розпорядження моєму Благодійному фонду. У разі появи необхідності вони допомагатимуть з евакуацією, медикаментами, усім, що буде потрібно. Ми зробимо все, щоб не допустити гуманітарної катастрофи. Куди саме наші зусилля будуть спрямовані, вирішить мій Благодійний фонд спільно з бізнесами, місцевою та центральною владою”, – сказав Ахметов.

Повернутися до України обіцяє завтра, 23 лютого.

Нагадаємо, 16 лютого під час візиту до Маріуполя бізнесмен Рінат Ахметов анонсував інвестиції у будівництво нового металургійного виробництва в регіоні в обсязі понад 1 млрд доларів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено