Івано-Франківськ

Внаслідок обстрілів РФ на Херсонщині загинули 13 людей, з яких 2 дитини

Постраждали в області 33 особи, з них 4 дитини і 17 військових.

Внаслідок обстрілів РФ на Херсонщині загинуло 13 людей, з яких 2 дитини й 9 військовослужбовців, повідомляє Херсонська ОДА, пише ПІК.

Херсонська ОДА також повідомляє про захоплення російськими військами міста Олешки й переправи через Дніпро.

 “Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що у Генічеському районі всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до Збройних сил України. При цьому стрілянини та активних бойових дій немає.

У Скадовському районі колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. У самому місті російських військ немає.

У Бериславському районі велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та вирушила в бік Великої Олександрівки. Щодо перебування техніки в місті Берислав точна інформація відсутня.

У Каховському районі російська військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північнокримський канал.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено