Івано-Франківськ

Як ворог познущався над обласним центром та іншими містами Донеччини

Нещодавно журналісти Прикарпаття побували у Краматорську і були здивовані спокійною обстановкою, однак…

69 main

Сьогодні, 24 лютого, голова Донецької ОДА, голова військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив про перші жахливі наслідки російського вторгнення в Україну, пише ПІК.

“24.02.2022 підрозділи Головного управління залучені до гасіння пожежі внаслідок ведення бойових дій приватного житлового будинку двох господарів за адресою: м. Маріуполь Лівобережний район. О 06:43 пожежу локалізували на площі 225 м.кв. Внаслідок обстрілу одна жінка постраждала, її госпіталізували до лікувального закладу. Попередньо внаслідок обстрілу зазнали пошкоджень різного характеру 7 житлових будинків”, – повідомив очільник Донецької ОДА

Крім того, за його словами, у Маріуполі постраждали четверо цивільних, серед них – одна дитина. Їм надається медична допомога.

“Офіційно повідомляю: інформація щодо висадки десанту і захоплення Маріуполя НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ”, – заявив Павло Кириленко.

Він також повідомив, що вибухи пролунали і у Краматорську. Перші – о 5-й ранку. За оперативною інформацією, в районі Часового Яру противник застосував авіацію. Протягом ночі й ранку обстріляні Верхньоторецьке, Павлопіль, Гнутове, Талаківка.

Новолуганське без світла, зупинено теплопостачання, немає води. Поблизу Торецька ведуться інтенсивні обстріли позицій ЗСУ. Всі сховища відкриті, лежачих хворих евакуюють в сховища силами ДСНС.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено