Івано-Франківськ

Івано-Франківська область повністю забезпечена продовольчими товарами

25 лютого на підприємствах роздрібної торгівлі та у супермаркетах ажіотажу на продовольчі товари немає.

Івано-Франківська область повністю забезпечена основними продовольчими товарами. Як інформує Суспільне про це повідомив директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Подошва, пише ПІК.

“У продажу — достатньо вагових товарів: цукру, макаронів в асортименті, борошна, круп, м’яса та ковбасних виробів, риби та рибопродуктів, молока, масла, сиру, овочів, зокрема картоплі, моркви та свіжих фруктів”, — каже Сергій Подошва.

З його слів, наразі в області менше запасів гречаної крупи, проте її мають довезти. Також на полицях магазинів є широкий вибір хліба та хлібобулочних виробів.

“Пекарні продовжують працювати, з них основний виробник хліба та хлібобулочного виробництва в області — це “Хлібокомбінат”. Підприємство працює у звичному режимі. Обсяг випічки хліба не знизили й складає 40 тонн на добу. Борошном завод повністю забезпечений”, — розповів Сергій Подошва.

Супермаркети працюють відповідно до своїх графіків роботи.

Щодо ситуації з транспортом — він працює у звичному режимі, каже керівник департаменту. Наразі зменшилася кількість регулярних рейсів міського та приміського сполучень через зниження попиту.

Зі слів Сергія Подошви, ажіотаж на автозаправних станціях також відсутній. Всі найбільші мережі області забезпечені пальним та тривають регулярні постачання. З метою уникнення дефіциту деякі мережі ввели ліміт на придбання пального за один раз, зокрема бензину та дизпалива.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено