Івано-Франківськ

Перше слово Меркель про вторгнення Путіна в Україну: що саме вона сказала

Військова операція РФ проти України, за словами ексканцлерки, є агресивною війною.

5b521083 76461ac088a46ab6ffe50b1008410e72

Колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель зробила першу публічну заяву після своєї відставки та засудила військове вторгнення армії РФ в Україну. Про це ексглава уряду ФРН заявила в коментарі журналістам, повідомляє Фокус, пише ПІК.

“Ця агресивна війна з боку Росії знаменує собою глибокий перелом в історії Європи після закінчення Холодної війни. Цьому кричущому порушенню міжнародного права немає жодного виправдання, і я засуджую його найрішучіше “, — наголосила колишній канцлер Німеччини, спілкуючись із журналістами.

За словами Ангели Меркель, вона “в ці жахливі години й дні” повністю солідарна з українським народом та президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, 25 лютого в Офісі президента попередили, що російські війська цілеспрямовано намагаються штурмувати Київ для ліквідації керівництва України та президента Володимира Зеленського.

Зі свого боку, Генштаб ЗСУ поінформував про знищення 20 російських танків на півночі України. За даними військового командування, Росія зазнала колосальних втрат у Чернігівській області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено