Івано-Франківськ

Українці затримали диверсанта: він виявився попом Московського патріархату (ФОТО)

Під Гостомелем збили гелікоптер, поряд знайшли диверсанта РФ Михайла Павлушенка.

358 scaled

Затриманий поліцією поряд зі збитим під Гостомелем гелікоптером російський диверсант Михайло Павлушенко, який недолуго намагався видати себе за українця, виявився священником УПЦ МП, повідомля ua.news, пише ПІК.

На це звернув увагу військовий капелан Антитерористичної операції у 2015-2016 роках протоієрей Костянтин Холодов у своєму Facebook.

«Виродок» Житомирської області. Саме так він себе назвав. Батюшка Московського патріархату Міхаїл Павлушенко. Затриманий біля Гостомеля корегувальник. Звинувачується у шпигунстві та державній зраді. А ви думали, місія УПЦ МП – проповідь Євангеліє?» – написав Холодов.

Нагадаємо, Українські солдати продовжують тримати оборону у місті Гостомель Київської області. Військові ЗСУ спалили колону техніки російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що виїзд на новоірпенську трасу недоступний. Бійці ЗСУ підірвали міст, аби не проїхав супротивник.

Поблизу міста Чернігів військові відбили прорив військ РФ. При цьому ворожу техніку було захоплено разом із документами росіян.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено