Івано-Франківськ

Калуш та Верховина готуються прийняти біженців зі східних областей України

Для того, щоб належно розмістити людей, підшукують й вільні місця у приватних садибах, власники яких готові прийняти переселенців.

1645714721 bf05c1d3e9c7b0e07051 large

У Калуській громаді для біженців зі східних областей розгортаються площі у школах, садочках, народних домах та інших закладах, повідомляє Калуська міськрада, пише ПІК.

“Але є додаткова потреба в житлових чи інших приміщеннях. Тому просимо мешканців нашої громади, хто має бажання та можливість прийняти біженців, зголоситися. Усім бажаючим слід подати інформацію про кількість людей (сімей, дітей, жінок, чоловіків) та на який період готові взяти їх на проживання”, – йдеться у поавідомленні міськради.

Телефонувати за номером: 0509712145 Дзундза Леся Ярославівна.

Жителів Верховинського району, у зв’язку із військовим загостренням на сході України, просять не бути осторонь страшної біди.

Світлана Уршеджук разом з Nadiia Makivnychuk пишуть у мережі:

” До нас, на захід України, їде багато дітей, жінок, літніх і хворих людей, яким дуже небезпечно залишатися там, в епіцентрі військових подій!!!”.

В ЗВ‘ЯЗКУ З ЦИМ, ПРОСИМО ВАС:

Якщо ви можете допомогти евакуйованим – надати притулок, розмістити у себе на якийсь час, повідомте про це нам. Ми збираємо інформацію та будемо координувати допомогу.

Якщо є вільні місця у приватних садибах, власники яких готові прийняти переселенців (і не обов’язково, що повністю безкоштовно) – давайте координуватися. Не будьмо осторонь!

Контакти координаторів у Верховинському районі будуть опубліковані до кінця дня! НАРАЗІ ПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!! Та телефонуйте на номер мобільного 0679025327; Або звертайтеся безпосередньо до координаційного Штабу розміщеного в приміщенні райдержадміністрації!!!

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено