Івано-Франківськ

Путін лютує на Уралі: чому не вийшла легка прогулянка в Україні

Кремль не випускає за кордон олігархів, підраховує фінансові втрати: війна обходиться на день у 20 млрд $.

b6f2a87 ponomariov ekonomichna pravda 2

Путін біснується на Уралі. Кремль розраховував перемогти Україну за 1-4 дні, проте запеклий опір українців змушує Путіна лютувати. Про це у своєму Фейсбуці пише російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

“Вночі була нарада. Путін на Уралі. Бізнесменів скликають спеціально на наради, щоб ніхто не полетів у паніці. З аеропортів на приватних бортах їх не випускають. Заздалегідь було знайдено та пристріляно всі укріплення з боку України. Тактичного плану не було. Цитую: ” У нас все було по ходу подій”. Сподівалися всі взяти за 1-4 дні. Обговорюють фінансові втрати. Війна обходиться на день у 20 млрд $”, – пише Пономарьов.

Політик додає:

“Ракет мало. Вистачить дні на 3-4. Їх бережуть. Зброї не вистачає вже. Тульський завод та інші 2 заводи Ротенберга не можуть виконати замовлення на зброю. Гвинтівки та кулі. Фізично. Зброї не вистачає. Наступну зброю реально отримати місяці через 3-4. Немає сировини. Разом можливо і довше. Раніше поставки були зі Словенії , переважно Фінляндії та Німеччини. Їх зараз заблокували”.

630 360 1641379358 376 1

За словами Пономарьова, якщо Україна вистоить 10 днів, то доведеться сідати на стіл переговорів. Тому що не вистачає ні грошей, ні зброї, ні ресурсів. Санкцій особливо не бояться. Альфа, сили спецоперацій ще з 18-го десь під Києвом

“Весь розрахунок на те, що передові частини візьмуть Київ і поставлять свого ставленика. І типу не доведеться витрачати ні грошей, ні військових, ні зброї. Готують провокацію по мирному населенню. Атака дітей, жінок. Щоб посіяти паніку. Це їх “козир” план – надія на паніку. І що здадуться самі або Зеленський втече. Розраховують, що здасться перший Харків. І решта міст наслідуватиме його приклад, щоб уникнути кровопролиття”, – пише Пономарьов.

Він також додає, що проблеми в Росії з аеропортами. Немає безпілотників.

“Дуже засмучені втратою колони під Харковом, де 200 людей загинуло. Втрати з боку РФ серйозні. Цитата: зустріли запеклий опір противника. Вони в шоці. Завдання: вистояти ще 9 днів. Не допустити паніки. Пояснити про ракети, що це все для залякування. Намірено б’ють абияк і куди попало і “випадково” чіпляють житлові будинки”, – підсумував Пономарьов.

ДОВІДКОВО: 20 березня 2014 року, під час голосування в Державній Думі Росії щодо ратифікації Договору про анексію Криму Пономарьов виявився єдиним із 450 депутатів, що проголосував проти анексії. Мотивував свій вчинок тим, що Україна, відмовившись від ядерної зброї, дотрималась свого слова, а Росія, анексувавши Крим — ні.

Читайте:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено