Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 28 лютого – 6 березня

Скорпіонам астрологи обіцяють обговорення важливих проєктів, а Ракам - сприятливий тиждень в особистій життєвій сфері.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled

Ваш гороскоп на тиждень є узагальненим орієнтиром. Тривожні події, що відбуваються в країні, астрологи, мабуть теж врахували, та не загострили на цьому уваги, пише ПІК.

  • ОВЕН

Це тиждень прориву у багатьох справах, кар’єрного зростання, виходу на новий рівень, отримання перших матеріальних результатів після виконаної роботи. Пристрасть, підвищена емоційність, приплив енергії сприяють створенню нових проєктів, спортивних досягнень, любовних пригод.

Сильна потреба у свободі надає вашій творчій енергії цілеспрямованості, підштовхує до активної участі у громадських справах. Вдається знайти своє самовираження у соціальній сфері, отримати визнання своїх талантів.

  • ТЕЛЕЦЬ

Вас цілком захоплює кохання, ваші почуття відкриті та щирі у своєму вираженні, досягаєте задоволення з чуттєвого боку життя. Багато виробничих і ділових питань вирішуються завдяки вашій привабливості.

Несподівано можете виявити, що людина, яку ви вважали другом або своїм однодумцем, викликає у вас глибші почуття та бажання. Сприятливий тиждень для професійної діяльності, звернення до офіційних інстанцій, поїздок та подорожей.

  • БЛИЗНЯТА

Багато що у вашому житті змінюється, життя не стоїть на місці. Люди навколо сприймають вас як чарівного та енергійного лідера. Ви можете формувати громадську думку в цей період, впливати на думки та вчинки колег та партнерів.

У вас з’являється шанс отримати цікавий контракт, найкращу посаду чи нову роботу. Результат залежить від швидкості вашої реакції – не думайте надто довго, довіряйте своїй інтуїції, внутрішнім відчуттям, а не порадам менш успішних людей.

  • РАК

Сприятливий тиждень, обставини складаються якнайкраще для отримання бажаного, особливо в особистій життєвій сфері. Сил та енергії додається, розумові процеси гармонізуються, досягаєте довгоочікуваного матеріального задоволення.

Відкриваються нові перспективи, до того ж вони можуть бути пов’язані з іншими країнами, закордонними партнерами. Використовуйте можливості тижня максимально – не сумнівайтеся у своїх силах.

  • ЛЕВ

Тиждень дуже яскравий, ознаменований реальними досягненнями, видимими результатами. Час активної боротьби, напору, досягнення мети. Хороший період для занять активними видами відпочинку та фізичної роботи.

Успішна інтелектуальна діяльність, можна вирішити багато завдань, зокрема з допомогою інтуїції. Не відкладайте на потім вирішення юридичних питань, звернення до державних інстанцій, адміністративних органів.

  • ДІВА

Намагайтеся бути у вирі подій, брати участь у різноманітних заходах, конференціях. Активна життєва позиція принесе нові знайомства, корисне спілкування, важливі усвідомлення, які стануть добрим ресурсом для майбутніх успіхів.

Вдало складаються короткі ділові поїздки, покупки. Можливе довгоочікуване приємне повідомлення, отримання пошти або посилки. Реорганізація робочих обставин та методів виробництва, підвищиться продуктивність праці надалі.

  • ТЕРЕЗИ

Справи, розпочаті протягом тижня, принесуть швидкий, добрий результат. Корисне неформальне спілкування, розмови про життя зближують, можна отримати допомогу колективу, отримати необхідну підтримку та вийти з будь-якої складної ситуації без моральних та матеріальних втрат.

Намагайтеся дбайливо витрачати свої енергетичні та фінансові ресурси, оскільки під впливом імпульсу є ризик невиправданих втрат. Втім, якщо таке станеться, не турбуйтеся, оскільки з’являються вони також швидко та несподівано.

  • СКОРПІОН

Багато цікавих зустрічей, обговорення важливих проєктів, період створення бази майбутніх успіхів. Будь-яка діяльність, розпочата протягом тижня, швидко набере обертів, ви зможете побачити нові перспективи, що відкриваються перед вами.

Маєте неймовірну енергію, вселяєте оптимізм в людей, які вас оточують. Ваша участь у колективній роботі допоможе її планомірному розвитку. Ваші рідні та близькі будуть не  задоволені тим, що соціальне життя забирає у вас багато часу.

  • СТРІЛЕЦЬ

Обставини вчать вас філософськи ставитися до життя, матеріального світу, традицій. Період духовного зростання, вивчення фундаментальних речей. На вас покладається велика відповідальність, ви можете наблизитися до того, щоб усвідомити своє призначення.

Ваша активна соціальна позиція стимулює оточення до розширення горизонтів та пізнання світу. Сприятливий період для усунення конфліктів, знаходження компромісного рішення з найскладніших питань.

  • КОЗОРІГ

Щось у вашому житті закінчиться, настав час поставити крапку. Але за цим піде новий початок, розкриття вас як особистості вже на іншому, вищому рівні. Можлива важлива зустріч, знайомство, зокрема романтичне.

Подорожі, поїздки з метою отримати нові знання виявляться корисними, ви зможете їх провести вже найближчим часом. Великий вплив на вас мають люди з-за кордону, їхній менталітет, культура.

  • ВОДОЛІЙ

Період набуття життєвого досвіду, важливих знань, необхідної інформації, що допоможе навести лад у справах, впевненість у правильності своїх дій, визначення багатьох життєвих сфер.

Гарний час для навчання. Тиждень чудово підходить для зближення із романтичним партнером, обговорення спільних планів на майбутнє. Сімейні взаємини, майнові питання вдало проясняються.

  • РИБИ

Починається новий життєвий етап, відбуваються фундаментальні перетворення у всіх життєвих сферах. Люди тягнуться до вас, оскільки ви сильні в цей час, ваш авторитет підвищується, спілкуючись з вами, багато хто знаходить віру у світле майбутнє.

Період отримання матеріальних благ, довгоочікуваного прибутку, винагороди за виконану роботу. В особистому житті також все складається добре, ви не відчуваєте самотності, швидше навпаки, втомлюєтеся від людей.

2 12 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено