Івано-Франківськ

Головне за ніч: ракета влучила у будинок, нові вибухи та наступ кораблів з Криму (ВІДЕО)

Прикарпатська інформаційна корпорація зібрала найголовніші новини, що трапилися у ніч проти 28 лютого.

621c377fe1ff5 image name

  • Ракета потрапила у будинок

У багатоквартирний будинок в центрі Чернігова влучила ворожа ракета.

“02:45 У житловий будинок в центрі Чернігова влучила ракета. Зайнялася пожежа, горять два нижніх поверхи. Кількість травмованих наразі не відома. Інформація оновлюється“, – повідлимили у ДСНС.

Як повідомив речник ДСНС в області Олександр Івченко, внаслідок пожежі постраждала одна жінка. За його словами, травми у жінки незначні, пожежа ліквідована.

  • Знову лунали вибухи

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України повідомляє, що в Києві та Харкові знову чутно вибухи.

За даними Держспецзв’язку, до цього протягом декілька годин в українській столиці було спокійно.

Так, на Харківщині внаслідок обстрілів сталися пожежі у двох будинках, їх вже загасили. Про це повідомляє голова Височанської селищної громади.

  • Спроба захопити Ірпінь – провалилася

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники продовжують повітряно-наземну наступальну операцію проти України. Чергова спроба окупанта захопити місто Ірпінь не принесла успіху.

На Поліссі, в напрямку Києва ворог намагається відновити наступ шляхом наведення понтонної переправи через р. Ірпінь в районі Демидів. Чергова спроба окупанта захопити місто Ірпінь не принесла успіху. Українськими силами оборони знищено нову техніку противника.

  • Кораблі РФ рушили на Одесу 

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що з портів окупованого Криму рушило 11 десантних кораблів для висадки в Одесі, але Збройні Сили України готові до відсічі.

Вони можуть спробувати висадити десант, але побачимо, як-от… що таке виконання російськими військовими десантної операції, і що таке виконання українськими військовими – оборонної проти десантної операції. Я думаю, що наші виконають усе, як завжди, краще”, – повідомив Арестович. 

  • Втрата шедеврів Марії Примаченко

Під час наступу російських військ у Іванкові на Київщині згорів історико-краєзнавчий музей, де зберігалося близько 25 робіт відомої української художниці Марії Примаченко.

maxresdefault 2 scaled

  • Держзрада міського голови Куп’янська

На Харківщині прокуратура розпочала кримінальне провадження за статтею «Державна зрада» щодо міського голови Куп’янська Геннадія Мацегори, повідомив голова Харківської ОДА.

Раніше у соцмережах з’явилось відео, на якому Мацегора нібито публічно заявив про підконтрольність міста російським військам.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено