Івано-Франківськ

Україна платитиме військовим по 100 тисяч гривень на місяць – постанова Кабміну

Відповідне рішення прийнято сьогодні Кабінетом міністрів України на виконання Указів Президента Зеленського.

Україна платитиме військовим по 100 тисяч гривень на місяць - постанова Кабміну

Україна виплачуватиме нашим захисникам, військовослужбовцям Збройних сил України, які безпосередньо беруть участь у війні 100 тисяч гривень. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ, пише ПІК.

Також, в умовах воєнного стану військовослужбовцям Збройних Сил, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Головного управління розвідки Міністерства оборони, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Управління державної охорони, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державної спеціальної служби транспорту, особам рядового і начальницького складу ДСНС та поліцейським, виплачується додаткова винагорода в розмірі 30 000 грн в розрахунку на місяць.

Сім’ям наших військовослужбовців, які загинули у цій війні, виплачується одноразова грошова допомога в розмірі 15 млн грн, яка розподіляється рівними частками на всіх отримувачів.

Нагадаємо, що таке рішення вчора, 27 лютого під час звернення повідомив президент України Володимир Зеленський. Сьогодні, 28 лютого рішення виконане Кабінетом міністрів України.

“Це робиться не для того, щоб нам сказали «дякую». Це робиться, щоб наші захисники і захисниці знали, що країна їм вдячна. Держава має гідно платити за цю важливу роботу”, – сказав Володимир Зеленський.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено