Івано-Франківськ

Хіба ви не бачите, що відбувається: Зеленський звернувся до євреїв світу

Головний рабин України Моше Реувен Азман теж напередодні звернувся до росіян та євреїв Росії.

152584 1 large scaled

Президент України Володимир Зеленський закликав євреїв по всьому світу не мовчати і говорити про вбивства мирних українців. Про це він сказав у відеозверненні 2 березня,пише ПІК.

Говорячи про те, що російської ракети вчора потрапили в урочище Бабин Яр, Зеленський сказав, що це – «за межею людяності».

«Такий ракетний удар свідчить, що для багатьох людей в Росії наш Київ абсолютно чужий. Вони нічого не знають про нашу столицю, про нашу історію. Але у них є наказ – стерти нашу історію, стерти нашу країну, стерти нас усіх», – наголосив Зеленський і нагадав про обстріл Умані, куди щороку приїжджають помолитися сотні тисяч євреїв.

Президент України закликав євреїв світу:

«Звертаюсь зараз до всіх євреїв світу: хіба ви не бачите, що відбувається? Тому дуже важливо, щоб саме зараз саме ви – мільйони, мільйони євреїв по всьому світу, не мовчали. У мовчанні народжується нацизм. Тому кричіть про вбивства мирних людей. Кричіть про вбивства українців».

Нагадаємо, що 1 березня російські війська здійснили обстріл телевежі в Києві, у ході якого постраждала також місцевість Бабин Яр. Тут німці масово розстрілювали євреїв, ромів та українців під час Другої світової війни. Внаслідок обстрілу київської телевежі, за даними ДСНС, 5 людей загинули, ще 5 постраждали.

Головний рабин України Моше Реувен Азман теж напередодні звернувся до росіян та євреїв Росії, закликавши зупинити війну.
Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено