Івано-Франківськ

Ворог виснажується: Денис Шмигаль звернувся до українців

Уряд активно напрацьовує механізми стабільних поставок продуктів харчування, ліків та товарів першої необхідності по всій країні.

621f4f7d64df4497028831 820x360 scaled

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вчергове звернувся до українців через повномасштабний наступ Росії на Україну. Сьогодні, 2 березня, він наголосив, що українські військові міцно тримають оборону, повідомляє Урядовий портал, пише ПІК.

“Героїчний народе України! Іде 7-й день національної визвольної війни проти російського окупанта. Наші військові б’ються як леви на всіх напрямках та міцно тримають оборону. Ворог виснажується, а на окремих ділянках змушений тактично відступати”, – сказав прем’єр-міністр.

Він також зазначив, що в цей же час десятки тисяч резервістів поповнюють ряди нашої армії. В Україну їде зброя з різних куточків світу. А головне – це те, що розгубленість та страх, який був у багатьох людей в перші два дні війни, змінилися на зібраність і відвагу.

“Всі розуміють, що ми ведемо визвольну війну за свою землю та за своє майбутнє. І ми не пробачимо ворогу його злочини. За ракетні залпи по українських містах — Харкову, Києву, Житомиру — обов’язково будуть покарані у Гаазі не лише виконавці, але й автори цього нелюдського задуму”, – сказав Шмигаль.

«Залізна завіса» все більше опускається над агресором. Світові компанії ідуть з Росії, адже не хочуть мати відношення до «кривавих грошей». Росія практично оголосила дефолт. Для Росії закрили небо більшість цивілізованих країн.

В цей же час Україна стає все сильнішою. Європейський парламент прийняв заявку України на вступ до ЄС.

“Урядова команда працює разом із Президентом України в Києві й на визначених місцях за умовами воєнного часу. Ми нікуди не поїдемо і не здамося ворогу”, – сказав Денис Шмигаль.

Він також додав, що зараз Уряд активно напрацьовує механізми стабільних поставок продуктів харчування, ліків та товарів першої необхідності по всій країні.

Шмигаль також повідомив, що 1 березня відбувся перший аукціон з продажу військових облігацій. Було залучено більше 8 млрд грн. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українських захисників та фінансування державного бюджету на потреби наших Збройних Сил.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено