Івано-Франківськ

93% українців підтримують Зеленського: де найбільше (Опитування)

У порівнянні з довоєнними часами кількість тих, хто відчуває надію зросла утричі. Практично у всіх регіонах спостерігається максимальний рівень відчуття

FB IMG 1646290509226 scaled

Згідно з опитуваннями, 93% українців підтримують діяльність президента Володимира Зеленського, повідомляє Рейтинг, пише ПІК.

“Найвища підтримка дій Зеленського – на заході країни, вона становить 85%. У центрі підтримка серед опитаних – 83%. На півдні – 78% і на сході – 64%”, – йдеться у повідомленні.

Підтримка вступу України до Європейського Союзу та НАТО найвища за всю історію опитувань: 86% підтримують приєднання України до ЄС, 76% – за вступ в НАТО. У порівнянні з довоєнним періодом рівень підтримки вступу до ЄС та НАТО зріс більше ніж на 20 в.п. Позитивна динаміка відбулася за рахунок зростання підтримки вступу до західних структур серед населення Півдня та Сходу. У віковому розрізі в усіх категоріях спостерігається одностайна підтримка вступу України до ЄС та НАТО.

Довідково:

Опитування проводилося 1 березня телефоном і онлайн серед населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів.

Похибка репрезентативності дослідження становить не більше 2,8%.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено