Івано-Франківськ

Гарячі точки: обстріл Чернігова, окупація Херсона та гуманітарна катастрофа в Маріуполі (ФОТО, ВІДЕО)

Триває вже восьмий день відкритої повномасштабної агресії.

image 1 2 scaled

  • ЧЕРНІГІВ 

В’ячеслав Чаус – голова Чернігівської ОВА – повідомив, що ворог пошкодив чимало багатоквартирних будинків. У них – вибиті вікна, пошкоджені стіни, покрівлі, балкони, подекуди знищені стіни та перекриття.

photo 2022 03 03 13 27 53

Поблизу немає жодних військових об’єктів. Поруч розташовані лікарні, декілька шкіл та дитсадків, десятки багатоповерхівок“, – наголосив Чаус.

На місці працюють рятувальники. Інформація про жертв ти постраждалих наразі встановлюється.

  • МАРІУПОЛЬ 

Російські загарбники створюють гуманітарну катастрофу в Маріуполі, перешкоджаючи постачанню та відновленню електроенергії, води і тепла.

image 5 scaled

Крім того, Маріупольська міська рада повідомляє, що ворожа армія пошкодила залізничне сполучення.

Наразі у місті зруйновані мости, розтрощені потяги – все, для того, щоб містяни не мали можливості вивезти з Маріуполя жінок, дітей та літніх людей.

  • ІЗЮМ, ЯКОВЛІВКА (ХАРКІВЩИНА) 

Російські війська знову бомбардують мирне місто Ізюм на Харківшині. Про це повідомив заступник мера Володимир Мацокін. 

Про жертви нічого не відомо. Прохання всім знаходитись тільки в  укриттях.  Постійно! Під загрозою ваше життя!”.

62206d87a0f4e voyna 16 scaled

Вночі з 2 на 3 лютого російські окупанти розбомбили село Яковлівка на Харківщині, внаслідок чого загинули троє людей, зруйновані 30 приватних будинків.

Зазначається, що атака почалася о 22:57 2 лютого. Внаслідок бомбування зруйновані щонайменше 30 приватних будинків, приватні автомобілі, господарчі споруди.

Попередньо троє українців загинули, інформація уточнюється. Поранень зазнали 7 осіб, врятовано з-під завалів 10 людей.

  • ХЕРСОН 

Російські окупанти атакують Херсон. Їм вдалося 3 березня зайняти будівлю Херсонської обласної державної адміністрації. Про це о 12:48 повідомив очільник Херсонської ОДА Геннадій Лагута. Однак він заявив, що влада області не покинула своїх обов’язків.

image 2 1 scaled

Обласний оперативний штаб, який я очолюю, продовжує працювати та вирішувати нагальні питання щодо допомоги жителям області, – запевнив посадовець.

  • ОДЕСА 

У напрямку Одеси рухаються чотири десантні кораблі Росії. Українські військові вже заявили, що з нетерпінням чекають на ворога.

Захисники міста радісно відреагували на повідомлення про російські кораблі, які ніби рухають у напрямку міста. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

  • КИЇВ 

Ситуація у столиці України складна, але контрольована. В ніч на 3 березня прогриміло кілька вибухів. – Це працювали системи ППО Збройних сил, які збивали ворожі ракети. Руйнувань і постраждалих немає.

Пошкоджену вчора теплотрасу біля залізничного вокзалу тепловики сьогодні відновлять. Міська влада продовжує забезпечувати роботу критичної інфраструктури Києва.

ІНФОРМАЦІЯ ОНОВЛЮЄТЬСЯ…

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено